Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΕΞΙ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Στο "Αλί Σαμί Γεν", η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαρωτική επικρατώντας 6-1 της Γαλατάσαραϊ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει εκτός από χατ τρικ και μια σειρά από ρεκόρ.
Συγκεκριμένα:
-Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέτυχε το δεύτερο χατ τρικ της καριέρας του στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από εκείνο κόντρα στον Άγιαξ το 2012.
-Ο Ρονάλντο έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που σημειώνει την συγκεκριμένη επίδοση μετά τον Γκραφίτε της Βόλφσμπουργκ το 2009.
-Πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 28 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι που έχει παιχνίδι λιγότερο καθώς σήμερα η Μπαρτσελόνα παίζει με τον Άγιαξ.
-Με τα τρία τέρματα που πέτυχε χθες, έφτασε τα 206 γκολ σε 204 παιχνίδια με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.
-Ο Κρστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να ξεπεράσει τον Φέρεντς Πούσκας στα γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Πορτογάλο να έχει πλέον 38 τρία παραπάνω από τον σπουδαίο Πούσκας.
-Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται πλέον στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ στην Ευρώπη μιας και με τα τρία γκολ που πέτυχε έφτασε τα 54 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεπερνώντας τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο (52) και τον Γιούπ Χάινκες (51).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου